DAG LIEVE SANDY!

 

DAG LIEVE SANDY, DAG LIEVE CLOWN!

 

Na ruim 3 maanden van onzekerheid is deze verschrikkelijke dag dan toch gekomen………..

 

Als je weet dat je nog maar een korte tijd samen hebt, dan ga die periode heel intens beleven, en dat hebben we ook gedaan! Het was in het voorjaar een moeilijke beslissing of we wel of niet nog samen met haar op vakantie zouden gaan, maar gelukkig hebben we dat nog allemaal samen mee gemaakt en is het goed gegaan. Ik heb geprobeerd haar nog alles te geven deze laatste maanden. Zo vond ze wandelingen in bepaalde gebieden heel mooi en daar ging we dan ook heel vaak heen. Als ze wist dat ik de dummie in mijn rugtas had, dan liep ze alleen nog maar naast mij te jumpen. Ze was altijd zo enthousiast! Zwemmen en te water gaan met een grote plons om de dummie te halen, of gewoon een dummie zoeken, dat vond ze geweldig, daar deed je haar echt veel plezier mee. Zo ook afgelopen zondag nog. En dan na 3 maanden onzekerheid komt ineens die zwarte dag toch nog geheel onverwachts en moesten wij haar 1 dag voor haar 9de verjaardag laten gaan…………

 

Na de diagnose is het ruim 3 maanden heel goed gegaan en kon je ook eigenlijk niets van haar ziekte merken en begon het voor ons eigenlijk onbegrijpelijk te worden hoe ze het zo lang vol hield met een tumor in haar hart en dan opeens is het van de ene op de andere seconde mis en schrik je toch weer behoorlijk! Deze 3de aanval was te heftig! Er is nog allerlei actie ondernomen om haar er misschien weer boven op te krijgen. Ze heeft nog infuus aan gehad en pijnstillers gekregen, jammer genoeg wou het infuus niet meer goed inlopen en ging ze achteruit. Dan moet je een beslissing nemen en hoe moeilijk dat ook is en hoeveel verdriet je daar ook van hebt, dan kun je haar op dat moment niet langer laten lijden en hebben we de beslissing moeten nemen om haar te laten gaan….

 

Omdat we wisten dat ze kanker had en de tijd hadden om erover na te denken om mee te willen werken aan het kankeronderzoek hebben we haar na haar overlijden naar een andere kliniek gebracht om weefsel uit haar hart en bloed te verkrijgen. Dit wordt opgestuurd naar de Universiteitskliniek te Utrecht. Ik hoop op deze manier een bijdrage te kunnen leveren aan het kankeronderzoek. Aan het einde van de middag kreeg ik te horen dat de diagnose inderdaad juist was. Het ging inderdaad om een hemangiosarcoom van het hart, met inmiddels ook al kleine uitzaaiingen naar de longen. Daarna hebben we haar weer mee naar huis genomen, zodat ook Queen de kans zou hebben om afscheid van haar te nemen en zelf vond ik het ook heel fijn dat ze dan nog even thuis was. De volgende dag, op wat haar 9de verjaardag had moeten zijn is ze gecremeerd. Onze Sandy was een levensgenieter, ze zorgde altijd voor genoeg actie in huis en na jaren meerdere honden in huis gehad te hebben is het nu met maar 1 hond in huis behoorlijk stil…………..er is weer een geweldige Flatcoat van ons heen gegaan! Het verdriet en gemis is wederom groot!!!

 

Er zijn inmiddels al vele mails, berichtjes via de site, en kaartjes binnen gekomen. Lieve mensen, dank jullie wel! Het doet ons goed!

Henk en Elma.

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

8 Responses to DAG LIEVE SANDY!

 1. Reina busscher says:

  Fijn dat we Sandy kortgeleden nog zeer actief hebben zien zwemmen, samen met haar kleindochter Bridget. Sterkte, jullie zullen haar missen.
  Reina

 2. Jacqueline says:

  Oooow wat erg dit!! Ik wens jullie heel veel kracht en sterkte toe met het verlies van lieve lieve Sandy. Jacqueline

 3. gea says:

  Oh… wat zullen jullie haar missen !!
  Wij wensen jullie heel veel sterkte met het verlies van lieve Sandy.

  gr. Gea, familie en vele knuffels van Donna

 4. Fuente says:

  Dag lieve oma, we zullen nooit vergeten hoe lief je Queens puppies mede hebt verzorgd. Elma, Henk en Queen: heel veel sterkte!

 5. Debbie Carlier says:

  Dag lieve Sandy, Dag lieve mama van onze Zoë! Heel veel sterkte Elma en Henk!

 6. Danny says:

  Heel veel sterkte met het verlies van jullie clown Sandy!
  Dann, Gina & Fendi

 7. Immie says:

  Hoi Elma,

  Ik lees net dat jullie afscheid hebben moeten nemen van Sandy. Altijd erg moeilijk afscheid te moeten nemen Sterkte Gr Immie

 8. Anneke Zoomers says:

  Mijn lieve Duke ( broertje van Joy ) is in september 2 jaar geleden op 12-jarige leeftijd overleden. We missen hem nog steeds.
  In voel met jullie mee.
  Heel veel sterkte met dit grote gemis. Anneke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *