Sandy 8 jaar en 11 maanden!!!

JIPPIE! Ook deze maandelijkse verjaardag hebben we weer gehaald! Wie had dat nou gedacht, ik in ieder geval niet. Over 1 maand wordt ze 9 en ik hoop zo dat we dat gaan halen. Het liefst nog veel langer natuurlijk.

Wel heb ik deze week een knobbel aan haar linkervoorpoot ontdekt en dan schrik je toch wel weer, maar tot nu toe gaat alles heel goed met haar en merken we nog niets. Ze heeft een conditie als een paard en is SUPER actief, laten we maar zeggen zo gek als een deur, haha! Afgelopen vrijdag hadden we een extra vrije dag en zijn we heerlijk een dagje naar Schiermonnikoog geweest. Best wel veel kilometers gelopen, maar onze Sandy houdt het prima vol!

 

 

SANDY.

Onze wildebras!

 

 

QUEEN.

Vermoeiend dagje………

 

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

One Response to Sandy 8 jaar en 11 maanden!!!

  1. Fuente says:

    Yes, gefeliciteerd oma! En wat een heerlijke foto’s. Op naar 14 augustus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *