9de verjaardag van de honden geboren 21-5-2009

Felicitaties voor de baasjes en de honden geboren op 21-5-2009.
Ook onze Queen viert vandaag haar 9de verjaardag.

 

Onze gedachten gaan uit naar de Fam. Carlier, die jammer genoeg een paar weken geleden afscheid hebben moeten nemen van hun geliefde Zoë. Dit is voor hun natuurlijk een vervelende dag.
Veel sterkte!

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

3 Responses to 9de verjaardag van de honden geboren 21-5-2009

 1. Fam. Carlier says:

  Gefeliciteerd aan alle broertjes en zusjes van Zoë. Voor ons niet een feestelijke dag maar veel geluk voor voor de rest toegewenst! Dank voor je berichtje Elma.

 2. gea says:

  Hallo Allemaal, ook namens ons nog gefeliciteerd met de broertjes en zusjes van Donna. Fam. Carlier sterkte toegewenst! Wat een gemis zal dit zijn. Donna heeft een wat mindere periode gehad, maar ze kan nog aardig meelopen in ons bos. Ze is nog gek op eten, apporteren met de knuffel rondlopen in huis. Groetjes Gea en familie.

 3. Pat Houben says:

  Beste allemaal, allereerst heel veel sterkte toegewenst aan de familie Carlier. Een groot verlies.
  Alle andere broertjes en zusjes van Boyd, van harte gefeliciteerd. Met Boyd gaat het op zich goed. Hij heeft de laatste tijd wat minder energie en zijn daarom bezig met een voedingsonderzoek. Ik lees dat Donna gek op eten is, ja daar heeft Boyd ook een handje van…nou handje,zeg maar hand. Veel zwemmen en door de weilanden struinen op zijn eigen tempo is het liefst wat Boyd doet, en de fruittuin leeg halen. Blijft een heerlijke viervoeter. Groetjes pat, joyce en boyd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *