Update Sandy

Hier alles gelukkig nog prima met onze Sandy! Helemaal niets aan haar te merken, spelen, rennen, zwemmen, lange wandelingen………noem maar op. Als ze het nog ruim 2 weken volhoud, dan halen we de 8 jaar en 11 maanden en wat zou het hier een dik feest worden als ze haar verjaardag ( 14 aug ) ook nog zou halen!!! Nou dan gaat het dak eraf hier!!!

Voor ons onbegrijpelijk dat ze het zolang volhoud met zo’n grote tumor in haar hart. Ik heb inmiddels weer contact gezocht met 2 artsen en het is volgens de artsen ook langer dan verwacht. Ik zou opnieuw een echo kunnen laten maken, maar ja, wat schiet je er mee op?? Alles te weten maakt ook niet gelukkig………..

We zijn ontzettend blij dat ze het zolang volhoud en dat ze er nog is!!!!

 

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

One Response to Update Sandy

  1. Fam. Sportel says:

    Gelukkig dat ze geen pijn heeft en nog heerlijk rondspringt. Hoop op een wonder en dat ze 14 augustus haalt. Knuffels van ons vijfjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *