Verjaardagen.

Vandaag zijn de honden uit ons 4de nest jarig.
Zo ook onze eigen Queen. Allemaal nog vele jaren!

 

 


 

Oeps, ik ben door de drukte van het bloed prikken, de dekkingen van Younique en omstandigheden helemaal vergeten om ons 2de nest te feliciteren met hun 11de verjaardag. Stom, stom. Sorry lieve hondjes en baasjes!

Beter laat dan nooit…..alsnog GEFELICITEERD!

 

 

 

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

2 Responses to Verjaardagen.

  1. gea says:

    Hoi Henk en Elma, Ook namens ons nog gefeliciteerd met alle broers en zussen van Donna. We genieten nog steeds van haar !Hoe ouder hoe eigenzinniger een echte Flatcoated. Wat mooi dat jullie weer een nest krijgen en dat met vader Ticket, Donna s grootste vriend ! Wat een mooie relax hond is dat. We blijven het volgen, groetjes uit Schoonoord van Gea en knuffels van Donna .

  2. Elma says:

    Haha. Leuk Gea! Jammer voor Donna, maar Younique heeft nu verkering met Ticket…:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *