Vakantie Zeeland sept. 2013

Pffffffff, zo na alle stress, zorgen en veel verdriet waren we nodig eens weer aan vakantie toe. Inmiddels zijn we alweer 7 weken verder na het overlijden van Sandy. Het begint een heel klein beetje te wennen………..maar oh wat doet dat toch elke keer weer zeer! Op het strand kon ik het de eerste 2 dagen niet droog houden en heb regelmatig een traantje weg gepikt. Zo mooi en zo heerlijk om daar te wandelen en dan komt het gemis en alle mooie herinneringen heel erg boven en zie ik mijn clowntje zo rennen daar.

Ik hoop dat Queen volgens de planning in december loops wordt en dat we febr. volgend jaar pups kunnen verwachten, daar zullen we dan 1 van houden, want 2 vinden we toch wel heel leuk!

We hebben een geweldig week gehad, ook mede door het weer. Het leek wel zomer! Zelfs een dag gehad dat het 20 graden was en geen wind en volop zon, dan loop je in je korte broek en t-shirt op het strand en dat eind sept! SUPER dus!

Queen was super lief en is ook super gehoorzaam.
T’ is gewoon een heerlijk hondje!

Ze hoefde mijn schoenen niet aldoor te dragen hoor! T’ was even voor de foto.

 

 

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

One Response to Vakantie Zeeland sept. 2013

  1. Reina busscher says:

    Wat een heerlijk gezicht. En wat een boffen met het weer. Knuffel van Bridget. Groetjes Reina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *