Late felicitatie ( 4de verjaardag ) voor ons 4de nest

Ook ons 4de nest was kort geleden jarig! Geboren 21-5-2009.

Alle zusjes en broertjes van Queen alsnog gefeliciteerd met jullie 4de verjaardag!

 

We zijn nog maar net terug van vakantie, dus vandaar de late felicitatie. Over onze vakantie binnenkort meer nieuws en foto’s. Met onze Sandy gaat alles nog goed!

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

2 Responses to Late felicitatie ( 4de verjaardag ) voor ons 4de nest

  1. donna en gea says:

    Hoi alle broertjes en zussen van mij Donna. Allemaal van harte gefeliciteerd met jullie 4e verjaardag !Hopelijk gaat het met jullie allemaal goed.Vinden jullie het ook zo mooi om nu achter kikkervisjes aan te rennen, dartelen door het hoge gras en heel veel speuren .Ik ben af en toe onstuimig, erg enthousiast en heb veel plezier in de jachttraining dit is Super! Queen succes met je aanstaande dekking en nestje en mamma Sandy dikke knuffel sterkte. Hopelijk hoor ik nog wat van mijn broertjes en zusjes ben een erg nieuwsgierige flatcoated. Is niet altijd handig als je naar een jachttraining gaat haha..
    groetjes Donna en gea

  2. Elma says:

    Ha, die Donna, zeker een trekje in de Fam. Queen is helemaal gek van kikkers! Wil ik haar over water sturen, moet ik eerst even checken of het kikkerplaats is anders gaat ze eerst achter de kikkers aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *