Sandy……..

Hier verschrikkelijk nieuws.
Onze lieve, lieve Sandy blijkt ernstig ziek te zijn. De eerste keer dat ze ziek werd ( 2 mei 2013 ) ging heel plotseling en wat mij erg verontrustte waren haar bleke slijmvliezen, dus met spoed naar de DA. Bij onderzoek werden er geen rare dingen gevonden en daar werd gedacht dat ze misschien rattengif had gegeten tijdens de middagwandeling. Voor de zekerheid werd er Vit K gespoten.
Vrij snel erna knapte ze op en de volgende ochtend kreeg ze voor de zekerheid nogmaals vit K gespoten. Toen ze een paar dagen later ( 5 mei 2013 ) voor de 2de keer ziek werd had ze dezelfde verschijnselen en is ze weer helemaal onderzocht, ook haar bloed werd onderzocht, alles was prima! Nog een half uur infuus aan gehad en daarna sprong ze als een jonge meid weer vrolijk in het rond. Het verhaal van het rattengif geloofde ik niet meer in en ik had er een slecht gevoel over. Op mijn verzoek is er op 7 mei een echo van haar buik en borst gemaakt. Een verschrikkelijke diagnose………….ze heeft een tumor ( hemangiosarcoom ) in haar hart. Dat verklaarde alles……….zo af toe kan die gaan bloeden, waardoor ze circulatie stoornissen krijgt met shockverschijnselen ( wat dus 2 keer is gebeurd! ). Inmiddels is de tumor 6 cm groot en er is niets meer aan te doen. Ik ben erg geschrokken en de afgelopen dagen zijn verschrikkelijk verdrietig geweest en elke dag leef je zo gespannen op wat komen gaat…………voor nu gaat het nog goed met haar, ze is vrolijk, geniet van de wandelingen, haar eetlust is prima ( ze krijgt ook heel veel lekkers ! ) en wordt er heeeeel veel geknuffeld. We zijn dankbaar voor elke dag die ze nog bij ons is!!

Vandaag vieren we haar verjaardag en is ze precies 8 jaar en 9 maanden oud!

Onze ” spring in het veld “. Foto van vorige week.

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

3 Responses to Sandy……..

 1. Annette, Luuk, Lotte, Lieke says:

  Beste Elma en Henk,

  Wij wensen jullie heel veel sterkte toe!
  We hopen voor jullie dat ze het nog een tijdje volhoud.
  Heel veel knuffels van ons 🙂

 2. Danny says:

  Ach jee wat een verdrietig nieuws bericht! Bah, bah!
  Geniet nog lekker van de mooie momenten met Sandy.
  Sterkte, en een dikke knuffel,

  Danny, Gina & Fendi

 3. gea says:

  Hoi Elma en Henk,
  Wat vervelend nieuws is dit en dan ook zo heftig !We hopen voor jullie dat ze nog een poos mag blijven. En dat je nog een mooie tijd krijgt om te genieten. Ik kan me voorstellen dat je haar veel verwent en knuffelt.
  Sterkte van ons allemaal en dikke knuffel van Donna ( Dontje ).
  Ben trouwens weer op jachttraining met haar ze vindt het geweldig, ik ook, apporteer brengt ze bijna in de hand terug en vooruitsturen ging afgelopen keer ook goed dus wie weet !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *