Queen krijgt nieuwe schoenen.

Gisteren liep Queen af en toe mank met haar linker achterpoot. Eerst maar even naar de voetzool gekeken of er niets in zat, maar ze heeft de voetzool dus kapot. Hij is nog net niet open, maar van de bovenste laag is wel een stukje af en wat er dan over blijft is nog maar heel dun en als er dan iets tegen aan komt met het lopen is het natuurlijk erg gevoelig. Vandaar dat ze af en toe hinkte. Het zijn altijd lastige blessures die als ze eenmaal open zijn erg moeilijk dicht gaan. Voor nu tijdens de wandelingen even een sok aan, maar ik heb toch maar even schoentjes besteld. Neem ze straks ook mee op vakantie, want ik weet nog dat Queen 2 jaar geleden op de allerlaatste dag van onze vakantie haar voetzool flink kapot had. Ze had toen w.s op iets scherps getrapt en kwam toen met een bloedende poot uit het water.

 

Voor nu een sok aan tijdens de wandelingen, maar de schoenen zijn onderweg.

Hippe gympies!

 

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *