Trainingsmaatjes Theresa Bos en Igor

Vorig jaar de zomertraining gedaan in Veendam, waar ik in een groep kwam waar ik Theresa en haar Duitse Staander Igor leerde kennen. Als enigste dames in de groep trokken we veel met elkaar op en hadden het erg gezellig. Igor heb ik leren kennen……als een hond vol passie en werklust, daarbij was het ook nog eens een prachtige hond om te zien! Ons doel was een B – diploma te halen en tot onze grote vreugde haalden we die allebei in augustus. Een paar weken geleden hadden Theresa en ik ons weer opgegeven voor de zomertraining van dit jaar. We zouden w.s samen weer in dezelfde groep komen, aangezien we met onze honden op hetzelfde niveau zaten. Afgelopen week kreeg ik een telefoontje van Theresa met het verschrikkelijk bericht dat Igor er niet meer was! Tijdens het uitlaten en spelen met zijn maatje had hij een acute hartstilstand gehad en was plotseling in elkaar gezakt. Vreselijk, van zo’ n bericht krijg ┬áje dan van boven tot onder kippenvel en daar ben je even behoorlijk stil van! Een hond zo vol levenslust en nog maar 5 jaar.

Voor Theresa en haar familie, heel veel sterkte met het verlies van jullie Igor!

 

Lieve Igor, altijd enthousiast en vol passie voor de jacht…..ik zal je missen op de trainingen!

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *