Chester/Boyd

Chester is een broer van onze Queen, uit ons 4de nest geboren op 21-5-2009.
Chester zijn ex – baas nam + 9 a 10 maanden geleden contact met mij op omdat hij de stamboom van Chester kwijt en de hond inmiddels herplaatst had, zonder mij daarvan in kennis te stellen, vervolgens wou deze meneer mij het nieuwe adres van de huidige baasjes niet geven. Nou ja zeg!!! De ex – baas van Chester heeft zonder mij daarvan in kennis te stellen Chester geherplaatst!! Bij het ophalen van een pup wordt altijd een koopcontract ondertekent, waarin duidelijk staat dat als de eigenaar de hond niet meer kan of wil verzorgen de eigenaar van de hond eerst contact opneemt met de fokker. Niet omdat ik dan bepaal wie de nieuwe baasjes van de hond worden, maar ik wil daar wel graag zeggenschap in en ik wil weten waar mijn pups blijven! Bij toeval kwamen de nieuwe baasjes op de website terecht, waar ze Chester ontdekten op de site en hebben vorige week contact met mij opgenomen! Inmiddels al telefonisch contact gehad en foto ’s over en weer gestuurd. Door zijn verleden heeft die wel een ” rugzakje ” ( waar ik hier verder maar niet op in ga, want daar wordt je niet echt vrolijk van………..!). Zo blijkt maar weer dat je je als fokker een enkele keer ook behoorlijk kunt vergissen in toekomstige baasjes voor je pup!

Volgens mij heeft Chester, die nu door het leven gaat als Boyd nu wel een liefdevol huisje, waar die de nodige zorg, liefde en aandacht krijgt en waar die wel gewenst is!!! Het komt vast allemaal goed bij zijn nieuwe baasjes! We zijn welkom voor een bezoek, dus gaan we Boyd binnenkort bezoeken.

Ik ben zo blij dat deze nieuwe baasjes contact met mij zochten, want ik heb het afgelopen jaar via verschillende wegen geprobeerd om het nieuwe adres van Chester te achterhalen.

Klik hier voor foto’ s van >>>>> BOYD

 

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *