23-9-2012: Nestwandeling Noordwijk

Hier en daar nog nieuwe wat foto’s geplaatst die ik binnen krijg. Zo wat ik zo via de mail verneem heeft iedereen het erg leuk gevonden en wordt er alweer gevraagd naar een herhaling van de nestwandeling. Het was ook erg gezellig en zeker voor herhaling vatbaar!

Inmiddels zijn de pups van Queen alweer bijna 9 maanden oud en werd het wel tijd voor een nestwandeling. Het was ook net op tijd, want het eerste teefje was net 1 dag loops. Ook oma Sandy was loops en zat op de 7de dag. 8 van de 9 pups waren aanwezig met hun baasjes. Jammer genoeg was Joep een beetje ziek en kon niet aanwezig zijn en zo waren er dus 4 teefjes en 4 reutjes uit het nest aanwezig. Onze eigen 2 Flats waren mee en dan nog de Engelse Setter van de Fam. Busscher, in totaal waren we dus met 11 honden. Ondanks de weersverwachting waarin buien verwacht werden, waren de weergoden ons goed gezind en hadden we zelfs in het begin van de wandeling een zonnetje erbij. Iedereen bedankt voor jullie komst, mede dankzij jullie hadden wij ook een heerlijke dag!!!

De groepsfoto. Alle 10 Flats op een rij. Acht van de negen nakomelingen van Queen en dan Oma Sandy en Mama Queen nog .Jammer genoeg zit Queen verstopt achter Oma Sandy en je ziet alleen het puntje van haar snoet nog.
Voor een grotere foto, kun  je de foto aanklikken.

 

 

 

 

 

 

 

 

Geen scherpe foto, maar wel erg leuk!

 

Oma Sandy.

 

Nog een groepsfoto.

 

Na de wandeling wordt het tijd voor koffie met wat lekkers erbij.

 

 

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

One Response to 23-9-2012: Nestwandeling Noordwijk

 1. Lieuwe says:

  Leuk dat je onze site hebt gevonden.
  ook jou hondje doet het goed 🙂
  tot dinsdag wij hebben er weer zin in.

  groetjes,

  Lieuwe en Jennifer
  pootje van Kay-lo en Mckai

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *