29-5-2011: Kampioenschapsclubmatch

Queen kwam uit in de open klasse. In deze klasse deden 30 teefjes mee. Een erg grote klasse dus. Er werd 13 x een Uitmuntend, 16 x een Zeer Goed en 1 x een Goed gegeven. Queen kreeg een ZG met het volgende keurverslag.

 

Keurmeester: Mr. Brian Izzard ( Eng. )

Showing in good condition. Slightly tall for me. Head ok. Needs darker eye. Good front and good shoulder placement. Rear angulation ok. Good topline, but where is the tail. Moved ok.

 

Ja, Queen hield tijdens de keuring en het betasten haar staart naar beneden en dat is toch iets wat ze graag wat meer zien kwispelen. Ze is op dit moment ( ondanks homeopatische druppels, die deze keer niet veel lijken te helpen ) op en top schijnzwanger. Lekker sloom en niet vooruit te branden. 

De clubmatch is altijd een erg leuke dag, met allemaal stands en voor dit jaar stonden er 232 Flatcoats ingeschreven.

 

 

 

Ook Ziggy ( de a.s vader voor ons volgende nestje, najaar 2011 ) was aanwezig! Zaterdag 28-5-2011 behaalde Ziggy al de titel Ned.Kampioen.

 

Zondag 29-5-2011 behaalde Ziggy  op de clubmatch in de open klasse reuen een 2de plaats!!! Deze klasse was ook erg groot ( er stonden 25 voor deze klasse ingeschreven ). Super resultaten dus dit weekend voor Ziggy!

Beauty Nights Ziggy Stardust ” Ziggy “.

 

Ziggy.

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *