24-3-2012: Fuente op bezoek

 

Vandaag was Fuente op bezoek. Het baasje en vrouwtje van Fuente waren hier in de buurt zijn en kwamen samen met Fuente op bezoek. Mama Queen en Fuente herkenden elkaar nog prima. Fuente keek eerst maar even snel onder de buik van Queen of daar nog wat lekkers hing, maar zag al heel gauw dat daar niets meer was! Dan maar samen spelen. Queen speelt dan nogal wat ruig en lijkt er niet bij na te denken dat Fuente ( nog ) niet haar formaat is, maar Fuente verweerde zich prima!

 

Fuente.

 

Ja, Queen is gek op oren trekken………..

 

        

Maar Fuente laat zich niet op de kop zitten wel en pakt mams ook even!
Hier ligt ze boven op Queen of probeert ze haar staart te pakken

 

Even uitrusten………

 

” Ik ben nu wel erg moe ” !

 

 

 

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *