15-3-2012: Queen geniet weer van haar ” vrijheid ” !

 

Na het vertrek van de pups is hier alles weer als vanouds. De beide dames genieten weer van wat extra aandacht en van de lange wandelingen. Vooral met dit weer is het natuurlijk heerlijk om buiten te zijn. Ook Queen geniet weer van haar ” vrijheid ” ! De nieuwe baasjes van de pups houden me goed op de hoogte van alle ontwikkelingen van de pups en ze sturen regelmatig nieuwe foto’ s, wat ik natuurlijk erg leuk vindt!!! Ook alle andere Black Quick Feet baasjes mogen natuurlijk altijd een leuke foto sturen.

De pups uit ons laatste nestje hebben inmiddels allemaal een eigen pagina. Ben even aan het zoeken geslagen en kwam op het idee om alle pups uit al onze nestjes een eigen foto pagina te geven. Ze staan gekoppeld aan hun naam. Bij pupinfo vindt je dan bovenaan ” Nesten” en als je daar heen gaat en een nest aanklikt, krijg je vanzelf alle namen van de nakomelingen van Joy,┬áSandy en Queen te zien, dan kun je zo hun naam aanklikken en kom je op hun eigen foto pagina.

Aangezien onze vorige training ermee ophoudt starten we 2 april met een nieuwe jachttraining. We gaan dan naar KNJV Veendam. In 2011 hebben we daar de KNJV proef gelopen en het is een erg mooie locatie! Ben dus heel benieuwd hoe het zal gaan op de training!

 

Nog even een filmpje van vanmiddag. Queen is de hond die de pier op gaat en later speelt met de andere hond.

 

Sandy.

 


Sandy en Queen.

 

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

One Response to 15-3-2012: Queen geniet weer van haar ” vrijheid ” !

  1. Jacqueline says:

    Hoi Elma, ook wel weer lekker toch, dat alles weer als vanouds is? Ik las trouwens dat Paul wel weer zomertraining gaat geven…. er zijn zelfs nog plaatsen vrij voor de training. Veendam lijkt mij ook leuk. Ik denk dat ik de jachttraining volgend jaar ook weer oppak.
    Ik maak nu de trainingen bij Aikili nog even af, dan even genieten en dan komend seizoen, denk ik, jachttraining. Met Troy gaat het goed, hij hersteld goed van de ingreep. Hij is nog wel wat suffig af en toe, maar hij slaat zich er goed doorheen. Groetjessssss

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *