Younique HD A en fokplannen

Vorige week heup foto’ s laten maken bij Younique en inmiddels is de uitslag binnen. Ik ben Super blij…..ze heeft HD A. Eigenlijk is nu alles rond om met haar te mogen fokken vlgs de eisen van de FRC ( de rasvereniging van de Flatcoated retriever ).
Ze heeft alle gezondheidsonderzoeken gehad, die allemaal prima zijn. Minimaal 2 showuitslagen met Zeer Goed en deze zomer haar 2de KNJV C diploma gehaald. We zijn nog steeds volop aan het trainen en hopen nog eens een B te halen, maar over water gaan is nog steeds moeilijk voor haar. We blijven gewoon door gaan….

Ze is tot dusver nog maar 2 x loops geweest en de laatste keer zat er 1 jaar tussen, daar van uitgaande reken ik erop dat ze maart/april 2017 weer loops wordt. Ik ben al druk op zoek naar een aanstaande partner voor haar…..wordt vervolgd…..zodra er nieuws is.

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

6 Responses to Younique HD A en fokplannen

 1. jacqueline says:

  ooeeeee leuk leuk leuk…… weer een nestje 🙂

 2. Elma says:

  Haaa, Jacqueline,

  Ja, het begint toch weer behoorlijk te kriebelen….hoe gaat het met je? Hoe gaat het met Troy? Al volwassen?

 3. jacqueline says:

  Kan ik me voorstellen hoor, toch altijd leuk een nestje ….
  Met ons gaat alles goed. Het is nog elke dag genieten van mijn doggie, volwassen ….. Maar de boef heeft ons een paar weken terug goed heeft laten schrikken met een epileptische aanval. Vreselijk om te zien. Maar gelukkig herstelde hij snel. Voor alle zekerheid toch alles even laten nakijken, bloed, lever nieren en ook op dcm onderzocht. Alles dikke prima, gelukkig. We hopen dus maar dat het bij deze ene keer blijft. Groetjes aan Henk en de meiden.

 4. Welmoed Hutting says:

  Hoi Elma,
  Eerst nog de beste wensen voor 2017!!
  Wat leuk weer een nestje, spannend…….!!
  Eind van de maand het You-nest alweer 3 jaar!! Waar blijft de tijd!!

  Groetjes Welmoed en een dikke knuffel van Lola

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *