KNJV training Veendam

Samen met Reina en Flatcoat Lizzy ( zus van Younique ) zijn we na de wintertraining gestart met de zomertraining, die natuurlijk alweer een tijdje aan de gang is ( vanaf begin april ). Eerst waren de trainingen met dummies, maar nu trainen we met wild, wat voor de honden toch nog weer even anders is. Met dummies gaat het allemaal prima, maar het brengen van wild gaat niet altijd in net zo’n hard tempo als het halen ervan…..daarnaast trainen Reina en ik ook nog 1 keer in de week zelfstandig, waar we meestal ook met wild trainen. We hebben ons allebei ingeschreven voor de KNJV proeven Veendam op 1 aug., maar kijken of dat lukt. We maken er een leuke dag van en het zal in ieder geval leerzaam zijn. Vorige week even mijn fototoestel mee genomen. Hieronder nog wat foto’s van de training.

150 151 153 - kopie 161 163 - kopie 169 172

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *