6de verjaardag van ons vierde nest.

21-5-2015.

Vandaag vieren de hondjes uit ons 4de nest hun 6de verjaardag.
Een fijne dag allemaal en nog vele jaren!

 

verjaardag Queen

 

 

 

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

One Response to 6de verjaardag van ons vierde nest.

  1. gea says:

    Hallo allemaal , iedereen nog van harte ! En nog veel plezier met spelletjes, zwemmen, apporteren en clowntje spelen. Dit doe ik steeds meer zo leuk, mijn baasjes weten soms niet hoe gek ze moeten doen om mijn aandacht te krijgen, haha…Ik ben erg benieuwd hoe het met jullie gaat. Ik wordt al wat grijs onder mijn snoet, maar verder gaat het heel goed !Dikke knuffel van Donna.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *