Dag lieve Tom!

BLACK QUICK FEET THE THREE FEATHERS  ” TOM “

GEBOREN 1-6-2007   –   OVERLEDEN 30-4-2014

Gisteren ontving ik het trieste bericht dat Tom afgelopen woensdag 30 april is ingeslapen. Tom was al geruime tijd ziek en heeft vele onderzoeken en behandelingen gehad, waarbij geen juiste diagnose werd gevonden en ook de behandelingen niet aansloegen. Al vanaf het moment dat Tom hier als pupje vertrok, heb ik altijd contact gehouden met zijn vrouwtje Daniëlle en ook toen Tom ziek werd, werd ik regelmatig op de hoogte gehouden van zijn toestand. De laatste tijd ging het niet goed meer met hem en de vooruitzichten waren ook niet goed. De afgelopen tijd ging zijn toestand steeds verder achteruit en besloten werd om hem te laten in slapen.

Uiteindelijk denken ze dat Tom chronische polymyopathie heeft gehad
( een auto immuunziekte ).

Ik bedank Daniëlle voor al haar goede zorgen en wens haar tevens nogmaals heel veel sterkte toe!!!

 

Tom 30-4-2014.       Dag lief bijzonder manneke!

 

 

 

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *