Heerlijk weer 2 honden!

Ja, geweldig weer om 2 honden te hebben! Natuurlijk zal ik al mijn vorige honden altijd vreselijk blijven missen. Maar het is niet anders en het leven gaat door en nu in het bezit te zijn van een dochter van Queen en een kleindochter van Sandy is zo fijn! Ik hoop nog heel van onze ” Clown ” Sandy in Younique terug te zien, dan ga ik me zeker niet vervelen!

Mama Queen vindt het heerlijk dat er zo’n kleintje is gebleven en ze spelen heel wat af. Samen met nog 2 pups, Floyd en Lizzy gaan we 22 april beginnen met de puppie-jachttraining in Veendam en onder tussen zijn we natuurlijk zelf al wat bezig. Eerst vnl. wat basis zoals zit, af, hier komen op de fluit, volgen en zo af en toe wat apporteren, wat allemaal best goed gaat.

Ook de site is inmiddels overal wat bijgewerkt. ” o.a ONZE HONDEN en het DAGBOEK van het YOU nest is nu te vinden bij pupinfo ” nest 6 “. Daar hebben alle pups uit dit nest nu ook een eigen pagina gekregen.

Gisteren ook heerlijk aan de wandel geweest met de meiden. Lekker wandelen over de dijk. Auto langs het fietspad gezet, honden uit de auto en de wandelkar van Younique naast de auto gezet. Komt er ineens een auto over het fietspad aan, dus honden bij me geroepen. Alles prima! Nadat de auto was gepasseerd zie ik inenen mijn kar aan de rol gaan…………..ik zet het op een rennen , maar Younique loopt me voor de voeten en de kar rolt verder en belandt in de sloot. Ja, en dan?? Ik moet en zal die kar weer hebben! Schoenen, sokken uit en op mijn billen de helling af. ¬†Broekspijpen omhoog en brrrr in de ZWARTE drap van de sloot staan. Smerig! Touw om het voorwiel gedaan en de kar weer de helling omhoog getrokken. Het is best een grote kar en zwaar om weer naar boven te krijgen, maar ik had de kar weer terug! Wat weer een avontuur! Ik kan er nu wel weer om lachen!

 

Mijn kar weer op het droge. Younique ook blij zo te zien!

 

Ze mag nog maar 10 min per keer lopen, dus hier even aan de wandel en dan weer in de wandelkar.

 

 

 

 

Younique 9 week oud.

 

Komen op de fluit.

 

 

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

One Response to Heerlijk weer 2 honden!

  1. Reina says:

    Schitterend !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *