Nog 1 week……

Inmiddels is het alweer bijna 3 weken geleden dat Queen is gedekt door Pepsi. Ze slaapt meer als anders, maar wat echt opvalt is dat ze veel honger heeft, dit zijn meestal tekenen dat ze drachtig is. Volgende week vrijdag is de echo en dan zullen we zeker weten of ze ja of nee drachtig is. Vanaf eind sept. krijgt ze geen brokken meer, maar eet nu KVV ( kant en klaar vers vlees ). In het begin kreeg ze dit elke dag, maar sinds een paar weken geef ik nu 5 dagen in de week KVV en 2 dagen in de week krijgt ze BARF ( Bones and Raw Food ), om straks helemaal over te stappen op BARF. Het is ontzettend leuk om zelf met haar maaltijden bezig te zijn en te weten wat je geeft. Aan de vriezers hier te zien lijkt het hier wel een slagerij. Reebotten, haas en kipkarkassen, eend en kippennekken, runderstrot, orgaan en spiervlees ga zo maar door,  3 x in de week verse vis en 2 x in de week een rauw ei erbij. Zo wat ik aan haar zie vindt ze het heerlijk en daar doe je het voor, daarbij komt dat haar vacht nu ook heel mooi dik en glanzend is. De bedoeling is dat de pups straks ook met KVV opgroeien. De volgende update zal w.s de echo uitslag zijn……..als blijkt dat ze drachtig is zal er weer een dagboek geopend worden.

De keuken is tegenwoordig een favoriete plek.

 

” Jaja, jij bent erbij juffie” ! Die durft………stiekum dropjes pikken uit mijn werktas!

 

” Ja, het duurt mij te lang”

 

De BARF maaltijd van vandaag. Kipkarkas, kippennekken, pens, orgaanvlees en een beetje gepureerde groente.

 

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *