Dekkingen 30-11 / 1-12 / 2-12

Maandag 2-12-2013: Queen is vanavond voor de 3de keer gedekt door Pepsi. Dit avontuur zit er nu weer op. Nu maar afwachten…….over 1 a 2 weken zal ik de afspraak gaan maken voor de echo, die met ongeveer 4 weken dracht gemaakt zal worden.

——————————————————————————————-

Zondag 1-12-2013: Vanochtend is Queen voor de 2de keer gedekt door Pepsi, en net zoals gisteren ging ook deze dekking heel goed!!! Pepsi weet ook heel goed wat die moet doen en Queen was duidelijk ” zover “. Na de dekkingen heb ik nog even de pups van Sijkje bewonderd, die inmiddels 4 weken oud zijn. Mooie pupjes met een mooie donkerbruine vacht, net zoals hun moeder Coco. Ik was op slag helemaal verliefd!

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

One Response to Dekkingen 30-11 / 1-12 / 2-12

  1. Jacqueline says:

    Hoi Elma, nou nou nou, spannend allemaal weer hoor….. Succes met de laatste dekking, maar dat zal ook deze keer wel goed gaan, en dan maar hopen dat Pepsi “raak” geschoten heeft….. Groetjes Jacqueline en een lebber van Troy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *