UITSTEL FOK PLANNEN!

Queen is loops en zou deze loopsheid gedekt worden. Mooi op tijd met bijna 6 maanden ertussen en normaal gesproken sta je te juichen als je fok plannen hebt en je teefje mooi op tijd loops is. Maar aangezien onze Sandy ernstig ziek is, heb ik er nu even geen zin in en ga nu liever even mijn energie en tijd in haar steken! Jammer, ik had mij er ook erg op verheugd, maar het is dan een keuze die je maakt………….Ons fok plan wordt dus verschoven naar de volgende loopsheid, die wordt dan begin december van dit jaar verwacht. Als het allemaal volgens de planning gaat , dan verwachten we de pups in febr. 2014.

 

Hieronder nog een filmpje van de meiden van vanmiddag. Sandy gaat nog prima! Die gedraagt zich als een jonge hond! Lekker spelen in de tuin met Queen en ook lange wandelingen gaan als vanouds. Eigenlijk kun je niets aan haar merken. In het begin van het filmpje staat Sandy links te kwispelen en Queen uit te dagen. Queen ligt rechts in de tuin. Later in het filmpje wordt Queen ” gevloerd ” en ligt met 4 poten in de lucht. De meiden zijn lekker nat van het zwemmen, met dit weer is het heerlijk voor ze om af en toe even verkoeling in het water te krijgen!!

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

2 Responses to UITSTEL FOK PLANNEN!

  1. Reina busscher says:

    Onvoorstelbaar dat iets met Sandy aan de hand is als je dit zo ziet.

  2. Jacqueline says:

    Kan me goed voorstellen dat het een moeilijke beslissing is geweest, maar nu kan je je tijd en energie lekker aan Sandy besteden. Je zou niet zeggen dat er wat aan de hand is als je haar zo lekker ziet ravotten….. Hoop dat jullie nog lang van haar kunnen genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *