11-8-2011: Logee Donna.

Inmiddels logeert Donna hier alweer 1 week en blijft nog 2 weken. Donna is een pup uit ons laatste nest (21-5-2009 ) en is een zusje van onze Queen. Ik ben erg tevreden over haar. Het is een echte Flatcoat, wat ook inhoud dat ik mij deze 3 weken niet hoef te wassen of douchen, want ik krijg de hele dag door wasbeurten van haar. Die tong van haar, die lebbert wat af, haha…….

De 3 meiden samen aan het ” badderen “.

Nog wat foto’ s van Donna:

 

 

 

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

2 Responses to 11-8-2011: Logee Donna.

 1. Gea says:

  Hoi Elma,
  Ik ben onze vakantiefoto,s aan het uitzoeken.En ik kwam het geweldige plaatje van moeder Sandy en 2 dochters Queen en Donna tegen.Wat waren we blij met dit plaatje in Zwitserland.En dat ze het zo naar de zin had bij jullieDeze foto heb ik nu als achtergrond geplaatst.Ik laat Donna het maar niet zien, krijgt ze ook nog wat heimwee.(haha) Trouwens de kunstjes die ze van Queen heeft geleerd heeft ze nog niet uitgevoerd!!

 2. Annemiek Wever says:

  Hallo Elma,
  wat een geweldige site! prachtige foto’s alleen van de kitten’s helaas niet goed te zien.
  Zeker de foto’s van je trio op texel. Wat een gemis he. Succes met je viervoeters, en je man en kinderen natuurlijk ook!
  groeten Annemiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *